RISE радионица

У петак, 11.10.2019. са почетком у 11 часова у MolsonCoors ChillOut corneru на 2. спрату Економксог Факултета се одржава RISE радионица са госпођом Patriciom Soares da Costa, међународном brending консултантицом и CEO-ом компаније MARQUINISTA .

Патрициа је оснивач агенције за branding и комуникацију Marquinista. Дипломирала је комуникациони дизајн а радила је и као савјетник корпорацијама, владама и креативним агенцијама.

Догађај је на енглеском језику, потпуно је бесплатан, а пријавити се можете на путем линка http://bit.ly/risenr1

Rise је концепт догађаја који ће генерисати добре пословне праксе и подстакнути изградњу пословног искуства младих људи. Циљ јесте да се кроз позитивне примјере успјешних предузетника мотивишу млади људи на проактивност и покретање предузетничких подухвата док још студирају или одма након завршетка истих. Format Rise-a је такав да ће говорници кроз примјере из праксе износити своје приче и како је изгледао њихов пут до успјеха. Након самих говора биће организована сесија “питања & одговора” гдје ће сви присутни имати прилику поставити питања и доћи до неких битних, њима значајних одговора.