Представљање могућности образовања у Аустралији

Сајам аустралијског образовања, на којем ће бити представљена могућност студирања на више аустралијских универзитета и колеџа, одржаће се 29. октобра 2019. на Бањалучком сајму.

На сајму  који организује агенција за студирање у иностранству Future Option, представиће се велики број аустралијских универзитета и колеџа са кампусима у Сиднеју, Мелбурну, Перту, Бризбејну и Аделејду. Ријеч је о универзитетима и колеџима који покривају студије из информационих технологија, инжењерства, образовања, медицине, туризама и угоститељства, спорта, дизајна, менаџмента, права, пољопривреде, економије и сл.

У Аустралији постоје различите могућности за студирање, прилагођене различитим потребама потенцијалних студената – од основних, мастер и докторских студија, до стручних програма и курсева енглеског језика који могу бити добар избор за почетак у фази привикавања на окружење и за даљи наставак студија. 

На овом сајму посјетиоци ће моћи да се информишу о могућностима и условима студирања у Аустралији, стипендијама и школаринама, чују искуства и савјете студената из читавог региона, који су завршили или се тренутно налазе на студијама у Аустралији.  Биће ово прилика и за разговор са представницима аустралијских образовних институција који ће бити присутни на сајму, као и прилика за упознавање са корисним информацијама везаним за образовање и потенцијално запошљавање након завршеног школовања.

Осим битних информација о условима за упис, посјетиоци ће имати прилику да се информишу о процедури за добијање студентске визе, студентском животу, раду у току и након студирања и о аустралијској култури и начину живота.

Свечано отварање сајма почеће презентацијом агента Елене Симић у 17.00 часова, након чега је планиран изложбени дио сајма који ће трајати до 20.00 часова, гдје ће посјетиоци имати прилику да разговарају са представницима образовних институција и Future Option савјетницима и из прве руке се упознају са образовним потенцијалима читаве Аустралије.

Врхунски образовни систем, растућа економија и висок животни стандард, прелијепа природа и клима и развијени градови, који су сваке године бирани међу десет најбољих градова за живот на свијету, чине Аустралију привлачном дестинацијом за међународне студенте.

Улаз је бесплатан, али је због ограниченог броја мјеста претходно потребно извршити регистрацију. Регистрацију је могуће извршити овдје
 

  • /uploads/attachment/vest/9357/sajam_future_option_2019.png