IMG 2754368b66a3b6685952aa71d0807b2d V

Факултет безбједносних наука побједник такмичења “Полицијада 2022”: Три злата и сребро у екипној конкуренцији

Протеклог викенда у Центру за обуку МУП-а Српске одржана је  петнаеста по реду Полицијада на којој су учесници одмјерили снаге у кросу, џудоу, каратеу, стрељаштву, баскету, малом фудбалу, одбојци и шаху.

Због пандемије Ковид 19, Полицијада није организована 2020. и 2021. године, тако да је овогодишње такмичење окупило највећи број учесника до сада.

У конкурецији  720 припадника Министарства унутрашњих послова, подјељених у 25 такмичарских тимова, студенти Факултета безбједносних освојили су три злата и сребро у екипној и бројне медаље у појединачној конкуренцији, чиме је Факултет први пут постао укупни побједник Полицијаде.


Златом су се окитиле наше одбојкашице, затим џудисти и каратисти у јакој конкуренцији припадника САЈ-а и Жандармерије, а сребрни смо у кросу. 

Министар Драган Лукач, на свечаности додјеле медаља и пехара, честитао је студентима Факултета на одличном успјеху, истакавши да је ово успјех и МУП-а Српске, јер указује да Факултет школује одличан кадар за рад у органима Министарства.

ЧЕСТИТАМО!