IMG 6378 Min

Представници Факултета на завршној конференцији пројеката NatRisk и BESTSDI

Представници Факултета безбједносних наука, Милан Станивуковић и Радослав Иваниш, присуствовали су завршној конференцији пројеката NatRisk и BESTSDI из области унапређења капацитета високог образовања којег подржава Европска унија.

Конференција је одржана у Ректорату Универзитета у Сарајеву, 4. септембра 2019. године. Конференција је окупила учеснике из академске заједнице Западног Балкана, престижних европских универзитета, владиног и невладиног сектора, стручњаке из области високог образовања и развоја курикулума, информатичке и комуникацијске бранше, сигурности, те управљања ресурсима и ризицима.

Факултет безбједносних наука као партнер учествује у реализацији међународног пројекта „Development of master curricula for natural disasters risk management in Western Balkan countries“(NatRisk) у оквиру Erasmus+ програма Европске уније.

У оквиру пројекта на Факултету је покренут студиј другог циклуса Управљање ризиком од природних катастрофа, а академске 2019/20. године биће уписана друга генерација студената.

Више о терминима и условима уписа за академску 2019/2020. годину прочитајте ОВДЈЕ.