IMG 6378 Min

Predstavnici Fakulteta na završnoj konferenciji projekata NatRisk i BESTSDI

Predstavnici Fakulteta bezbjednosnih nauka, Milan Stanivuković i Radoslav Ivaniš, prisustvovali su završnoj konferenciji projekata NatRisk i BESTSDI iz oblasti unapređenja kapaciteta visokog obrazovanja kojeg podržava Evropska unija.

Konferencija je održana u Rektoratu Univerziteta u Sarajevu, 4. septembra 2019. godine. Konferencija je okupila učesnike iz akademske zajednice Zapadnog Balkana, prestižnih evropskih univerziteta, vladinog i nevladinog sektora, stručnjake iz oblasti visokog obrazovanja i razvoja kurikuluma, informatičke i komunikacijske branše, sigurnosti, te upravljanja resursima i rizicima.

Fakultet bezbjednosnih nauka kao partner učestvuje u realizaciji međunarodnog projekta „Development of master curricula for natural disasters risk management in Western Balkan countries“(NatRisk) u okviru Erasmus+ programa Evropske unije.

U okviru projekta na Fakultetu je pokrenut studij drugog ciklusa Upravljanje rizikom od prirodnih katastrofa, a akademske 2019/20. godine biće upisana druga generacija studenata.

Više o terminima i uslovima upisa za akademsku 2019/2020. godinu pročitajte OVDJE.