DSCN0491

Студенти уручили захвалницу проф. др Дарку Паспаљу као најбољем професору

Студенти четврте године Факултета безбједносних наука Универзитета у Бањој Луци уручили су проф. др Дарку Паспаљу захвалницу као најбољем професору. Уз прикладан поклон, осмијех и по неку сузу студенти су се обратили професору сљедећим ријечима:

„Драги наш професоре,

Ово је један скроман начин да Вам изразимо захвалност за протекле године рада, труда и посвећености. Као наш професор, трудили сте се да сваком понаособ пренесете квалитетно знање које ћемо успјешно примјењивати у даљем раду. Ми смо се, као Ваши студенти, трудили да сваки идући задатак савладамо боље од претходног.

Међутим, наша и Ваша улога се ту не завршава. У Вама смо видјели и очинску фигуру, човјека који је спреман да на нас троши своје слободно вријеме, да понавља све док нам оно нејасно не постане јасно, да саслуша проблеме, савјетује и помогне. Хвала Вам што сте нам тешке тренутке олакшали. Хвала Вам за створене успомене, наставу испуњену смијехом и пренесено знање. Захваљујући Вама помјерили смо сопствене границе у животу, боље упознали себе и научили савладати сваку препреку која се нађе на нашем путу.

Нисмо ми само Ваши студенти, већ доживотни пријатељи. Ми смо ти који вјерују у Вас и жељно ишчекују да се поново окупимо у нашој „Сали за борбе“, оази мира, безбрижности, смијеха и доброг здравља. Вјерујемо да ћете сваки проблем војнички савладати али ако Вам ипак понестане снаге сјетите се нас, Ваше мале војске која свом вођи не дозвољава да одустане.

На крају, опростите нам јер ћемо промјенити наш устаљен поздрав. Час још није готов и још нема „ЗДРАВО!“.

Ваша 20/21 генерација, С љубављу. „

Професор Паспаљ се загрљајима захвалио својој „малој војсци“.