Master062013

Мастер студије: Обавјештење за пријемни испит

 

          На основу члана 20 став (3) Правила студирања на I и II цикусу академских студија на Универзитету у Бањој Луци, а у вези са Конкурсом за упис студената у прву годину првог, другог и трећег циклуса студија у академској 2023/2024. години на Универзитета у Бањој Луци, Факултет безбједносних наука Универзитета у Бањој Луци даје сљедеће

 

О б а в ј е ш т е њ е

Кандидати који су се пријавили за упис на други циклус студија на студијски програм Безбједност и криминалистика – 300 ECTS за категорију ванредни студенти неће полагати пријемни испит.

Кандидати који су се пријавили за упис на други циклус студија на студијски програм Управљање безбједносним ризицима природних катастрофа – 300 ECTS за категорију редовни и ванредни студенти неће полагати пријемни испит.

Пријемни испит се неће обављати јер је број пријављених кандидата мањи од броја утврђеног конкурсом. Сви кандидати ће бити уписани на студијски програм на који су конкурисали. Комисије за првовођење пријемног испита на студијским програмима Безбједност и криминалистика – 300 ECTS и Управљање безбједносним ризицима природних катастрофа – 300 ECTS ће рангирање кандидата извршити само на основу општег успјеха постигнутог на I циклусу студија.

Пријемни испит ће полагати само кандидати који су се пријавили за упис на други циклус студија на студијски програм Безбједност и криминалистика – 300 ECTS у категорији редовни студенти. Пријемни испит ће се одржати дана 14.10.2023. године (субота) у 12.00 часова у Кабинету криминалистике.