Fbn25

Гест захвалности апсолвентима Факултета за унапређење рада спортских секција

У знак захвалности за пехаре у факултетским витринама и унапређење рада спортских секција, апсолвентима Факултета безбједносних наука поклоњени дресови у којима су наступали током студија.

Декан Факултета безбједносних наука, проф. др Предраг Ћеранић и виши асистент и координатор одбојкашке секције, Милица Сикимић, ма данас су у просторијама Факултета уручили поклоне апсолвентима Јелени Ковачевић, Тини Удовчић и Маји Благић. Ове дјевојке су, поред редовних наставних обавеза, у протекле четири године студија активно учествовале у раду одбојкашке секције Факултета безбједносних наука. Бранећи боје Факултета, заједно са саиграчицама окитиле су се са неколико одличја, од којих издвајамо златну медаљу на Студентским спортским играма 2023. године, златну медаљу на Полицијадама 2022. и 2023. године, те бронзу на међународном одбојкашком турниру „Млади за Српску“, 2019. године.

У жељи да већ на наредној Полицијади буду са друге стране одбојкашке мреже, дјевојкама су поклоњени дресови у којима су наступале за екипу ФБН-а током претходних година.

Претходно је истим поводом уручен дрес Вукашину Вучинићу, члану фудбалске секције нашег Факултета.