Fbn25

Gest zahvalnosti apsolventima Fakulteta za unapređenje rada sportskih sekcija

U znak zahvalnosti za pehare u fakultetskim vitrinama i unapređenje rada sportskih sekcija, apsolventima Fakulteta bezbjednosnih nauka poklonjeni dresovi u kojima su nastupali tokom studija.

Dekan Fakulteta bezbjednosnih nauka, prof. dr Predrag Ćeranić i viši asistent i koordinator odbojkaške sekcije, Milica Sikimić, ma danas su u prostorijama Fakulteta uručili poklone apsolventima Jeleni Kovačević, Tini Udovčić i Maji Blagić. Ove djevojke su, pored redovnih nastavnih obaveza, u protekle četiri godine studija aktivno učestvovale u radu odbojkaške sekcije Fakulteta bezbjednosnih nauka. Braneći boje Fakulteta, zajedno sa saigračicama okitile su se sa nekoliko odličja, od kojih izdvajamo zlatnu medalju na Studentskim sportskim igrama 2023. godine, zlatnu medalju na Policijadama 2022. i 2023. godine, te bronzu na međunarodnom odbojkaškom turniru „Mladi za Srpsku“, 2019. godine.

U želji da već na narednoj Policijadi budu sa druge strane odbojkaške mreže, djevojkama su poklonjeni dresovi u kojima su nastupale za ekipu FBN-a tokom prethodnih godina.

Prethodno je istim povodom uručen dres Vukašinu Vučiniću, članu fudbalske sekcije našeg Fakulteta.