Usd 5

Дан отворених врата Универзитета у Бањој Луци

За матуранте из највећих локалних заједница Републике Српске, 15. априла 2022. године у 12 часова, биће организован Дан отворених врата Универзитета у Бањој Луци.

Свечаност поводом отварања Дана отворених врата одржава се у Универзитетској дворани. Истог дана, у Универзитетској дворани биће одржан и Сајам факултета, гдје ће матуранти моћи добити основне информације о факултетима у саставу Универзитета у Бањој Луци.

Послије тога, предвиђено је да матуранти  у групама посјете факултете Универзитета у Бањој Луци за које су заинтересовани, гдје ће добити све информације о студијским програмима, начину уписа, полагању пријемних испита, извођењу наставе, као и о студентском животу.

Све ове активности организују се у склопу Дана студената Универзитета у Бањој Луци који трају од 10. до 20. априла 2022. године.

Организатор Дана студената је Студентски парламент Универзитета у Бањој Луци у сарадњи са Унијом студената Републике Српске, а уз подршку Универзитета у Бањој Луци и Министарства за научнотехнолошки развој, високо образовање и информационо друштво Републике Српске.

  • /uploads/attachment/vest/12141/DAN_OTVORENIH_VRATA_ARHIVA_2019..jpg