Admin Ajax (1) (1)

Информативни вебинар Санктпетербуршког државног универзитета

Санктпетербуршки државни универзитет у склопу онлајн манифестације „Дани СПбГУ у иностранству“ 14. априла 2021. године, организује информативни вебинар за грађане Босне и Херцеговине.

Ријеч је о догађају који овај угледни универзитет организује у сарадњи са Амбасадом Руске Федерације у Босни и Херцеговини, Универзитетом у Бањој Луци и Универзитетом у Источном Сарајеву.

У оквиру догађаја биће представљене информације о Санктпетербуршком државном универзитету, његовом научном-образовном потенцијалу и начину уписа на студије. Ово је прилика да сви заинтересовани добију важне информације о универзитету, студентском животу и препорученим студијским програмима за странце, али и другим актуелним темама.

Вебинар се одржава путем Зум платформе 14. априла 2021. године у 13 часова, а за учешће је потребно попунити кратки пријавни формулар који је доступан овдје. Самом вебинару који се одржава на руском, уз превод на српски језик, могуће је приступити путем овог линка.

Санктпетербуршки државни универзитет је један од најстаријих и највећих универзитета у цијелој Русији и спада у водеће универзитете у регији источне и централне Европе. На овом универзитету студира преко 20000 студената, а на њему раде лауреати Нобелове награде и Филдсове медаље.

  • /uploads/attachment/vest/11002/%D0%A1%D0%9F%D0%91%D0%93%D0%A3.jpeg