Large Large 3d Logo 01

Отворене пријаве за ,,Моју праксу’’ и „3D Academy’’

Отворене су пријаве на програме ,,Моја пракса’’ и „3D Academy’’ које организује Центар за предузетништво и трансфер технологија Универзитета у Бањој Луци у сарадњи са Иновационим центром Бања Лука.

Програми који су намијењени студентима Универзитета у Бањој Луци и ове године се реализују уз подршку Министарства породице, омладине и спорта Републике Српске.

Циљ програма „3D Academy­­’’ је упознати полазнике с 3D технологијама, те им осигурати стицање знања и вјештина која ће им након завршеног курса омогућити самосталан рад у том подручју.

Програм се састоји из обуке која траје два мјесеца и једномјесечне праксе у компанији „Media Lab’’.

У плану је да се предавања и вјежбе организују од 19. априла до 18. јуна 2021. године у просторијама Иновационог центра Бања Лука и то три пута седмично у термину од 17 до 20 часова. Такође, полазници ће радити и самосталне задатке послије сваког предавања, а за оне кандидате који немају рачунар задовољавајућих карактеристика биће омогућено коришћење рачунара у Иновационом центру.

Кандидати који успјешно заврше обуку (редовно присуство и редован самосталан рад су обавезан услов) стичу право на обављање стручне праксе у трајању од мјесец дана у компанији „Media Lab“. Пракса ће се реализовати у периоду од 21. јуна до 18. јула ове године.

Након програма учесници ће бити оспособљени за напредне технике моделовања у апликацији 3DS Max, те ће имати једномјесечно искуство на позицији 3D моделар на реалним пројектима. Свим учесницима који успјешно савладају програм „Моја пракса“ и  „3D Аcademy“, биће уручени цертификати.

Све активности ће бити организовање уз поштовање важећих препорука за спречавање корона вируса.

Пријаве

Програм је намијењен студентима Универзитета у Бањалуци, а пријава треба да садржи сљедеће:

–  попуњен пријавни образац, који је могуће преузети овдје,

–  увјерење са факултета о години студирања и положеним испитима, које није старије од 3 мјесеца,

–  CV са сликом, детаљним подацима о претходном формалном и неформалном образовању, праксама и радном искуству,

–  Мотивационо писмо од максимално 200 ријечи, које садржи  разлог пријаве на академију, као и шта кандидат планира да оствари са стеченим знањима.

Наведене документе потребно је послати у PDF формату на адресу електронске поште: trening@icbl.ba

Пријаве су отворене до 04. априла 2021. године.

Сви кандидати који прођу први круг ће бити позвани на интервју, како би финализовали процес селекције учесника. Интервју ће бити одржан у периоду  од 5. априла до 16. априла 2021. године.

Додатне информације су доступне путем адреса електронске поште: marko.rosic@icbl.ba и srdjan.bijelovic@unibl.org.