Трећи Међународни Russian Scholarship Project

Трећа Међународна олимпијада за будуће студенте мастер студија Open Doors: Russian Scholarship Project почела је 1. октобра 2019. године.

Ријеч је о програму путем којег студенти из цијелог свијета могу добити бесплатно образовање на мастер студијама на једном од 500 најбољих руских универзитета.

Олимпијада се одржава уз подршку Россотрудничества и Министарства образовања и науке Русије, организатор пројекта је Асоцијација глобалних универзитета.

Иначе, Олимпијада за академску годину 2019/2020. се одржава у 11 смјерова. 

Олимпијада се одржава у двије фазе, а за учешће на истој потребно је извршити регистрацију на интернет страници od.globaluni.ru. У првој  фази квалификације оцјењује се портфолио учесника који су се пријавили на наведеној интернет страници до 15. децембра 2019. године. Они учесници који буду  одабрани биће позвани на другу етапу која ће се одржати од 15. до 30. јануара 2020. године.

Списак побједника и добитника награда ће бити објављен на интернет страници пројекта 20. фебруара 2020. године. Испуњавање олимпијских задатака и даље обучавање на универзитетима могуће је на руском и енглеском језику.

Детаљне информације о правилима за учешће на Међународој олимпијади налазе се на овој интернет страници od.globaluni.ru.

  • /uploads/attachment/vest/9566/mail_600x250_eng.png