Ажуриран распоред часова за љетни семестар 2017/18. године

Распоред часова за љетни семестар – I година, можете погледати ОВДЈЕ.

Распоред часова за љетни семестар – II година, можете погледати ОВДЈЕ.

Распоред часова за љетни семестар – III година, можете погледати ОВДЈЕ.

Распоред часова за љетни семестар – IV година, криминалистички смјер, можете погледати ОВДЈЕ.

Распоред часова за љетни семестар – IV година, полицијски смјер, можете погледати ОВДЈЕ.