Пракса за студенте завршних година студија

Центар за предузетништво и трансфер технологија Универзитета у Бањој Луци (ЦПТТ) у сарадњи са Иновационим центром Бања Лука (ИЦБЛ) организује програм „Моја пракса“ с циљем да студентима завршних година пружи јединствену прилику за стицање практичног радног искуства у компанијама. Програм финансијски подржава Министарство породице, омладине и спорта Републике Српске.

Програм „Моја пракса“ сачињен је из два дијела: теоријског и практичног. Теоријски дио обухвата едукације из области тимског рада и пројектног менаџмента. Сврха ових едукација јесте да се учесници програма оспособе за практични дио програма „Моја пракса“ будући да сваки учесник добија одређен задатак (пројекат) који треба да реализује у току трајања праксе. Разлози због којих студенти треба да се пријаве су сљедећи:
• да искористе своја знања и вјештине и стекну нова;
• да створе пословне контакте;
• да употпуне своју биографију (CV) радним искуством;
• да повећају своје шансе за будуће запослење и
• да искусе како изгледа стварни пословни свијет.
Позив је отворен од 15. марта 2018.до 15. априла 2018. године. Пријаве (CV и мотивационо писмо) можете доставити електронском поштом на cptt@unibl.org или лично, сваког радног дана од 8:30 до 15:30 часова у канцеларију Центра за предузетништво и трансфер технологија Универзитета у Бањој Луци, на адреси Булевар војводе Петра Бојовића 1А (барака иза зграде Ректората).

Позив можете погледати ОВДЈЕ.