Stservis

Пријава испита путем веб сервиса за студенте

Почев од јануарско-фебруарског испитног рока академске 2017/2018. године, пријава испита вршиће се искључиво путем веб сервиса за студенте.

Факултет безбједносних наука Универзитета у Бањој Луци прешао је на Интегрисани информациони систем Универзитета у Бањој Луци, у чијем саставу се налази и веб сервис за студенте  https://student.unibl.org.

Портал обједињује: преглед предстојећих испитних рокова и испита, пријава и преглед пријављених испита, преглед оцјена, неположених испита и ECTS бодова, студентска анкета о професорима, разна обавјештења за студенте, итд.

Упутство за употребу студентског веб сервиса може се погледати ОВДЈЕ.

Крајњи рок за пријаву испита је  48 сати од званичног термина одржавања испита. Рок за одјаву испита је 24 сата прије сатнице испита (од априлског рока важиће 72 сата за пријаву и 48 сати за одјаву испита).

Студент је обавезан сваки пут да на испит донесе уредно попуњену испитну пријаву и преда је предметном наставнику. Пријаву можете преузети ОВДЈЕ .

Пријаву испита прва три пута студент пријављује путем студентског веб сервиса (пријава се не плаћа). Четврта и свака следећа пријава испита се наплаћује 20,00 КМ и у том случају студент пријављује испит у студентској служби, уз приложену уплатницу. Студент који је платио пријаву испита, искључиво путем студентске службе га може и одјавити.

Студенти који су два и више пута обнављали асполвентски стаж плаћају излазак на испит 20КМ и у том случају студент пријављује испит у студентској служби, уз приложену уплатницу. Инструкцију за уплату можете погледати ОВДЈЕ.

Позивају се сви студенти који нису преузели кориснички налог да то учине у Студентској служби Факултета.

Потребно је провјерити евиденцију предмета које студент може да пријави за полагање у јануарско-фебруарском испитном року.

Уколико испит који желите пријавити се не налази на листи испита за пријаву, јавите се лично у Студентску службу или  путем е- поште  radoslav.ivanis@fbn.unibl.org