Ilo

Конкурс: Програм стажирања Међународне организација рада

Међународна организација рада (МОР/ИЛО) обавијестила је земље чланице, посредством сталних мисија да је завршена припрема за почетак друге рунде Програма стажирања МОР-а за 2023. годину.

Циљ програма стажирања је да талентованим појединцима пружи прилику да стекну практично искуство у МОР. Као дио тимова МОР, приправници МОР-а доприносе аналитичком раду на принципима, програмима и стратегијама Организације радећи директно са изванредним и инспиративним професионалцима у каријери и вишим менаџментом. Они такође учествују на важним састанцима и на конференцијама на високом нивоу.

Услови за кандидате за стажирање:

  • Кандидати треба да тренутно похађају студиј (последња година магистарског или еквивалентног или вишег студија) или да су завршили такве студије не раније од годину дана прије ове пријаве.
  • Кандидати треба да имају радно знање (усмено и писмено) најмање једног од службених језика МОР (енглески, француски или шпански).
  • Кандидати треба да буду прилагодљиви међународном, мултикултуралном и вишејезичном окружењу, да имају добре комуникацијске вјештине и да буду способни да раде у тиму.

Више информација се може пронаћи на МОР-овој онлајн платформи за запошљавање наhttps://jobs.ilo.org/гдје је објављено 28 различитих профила стажирања.

Пријаве се могу предати електронски, путем платформе, од 2. октобра 2023. до 16. октобра 2023. године, до 23.59 сати по средњоевропском времену.

Кандидати које МОР није контактирао у року од шест мјесеци од подношења пријаве могу сматрати да нису изабрани.

Напомена: Не постоји старосно ограничење.

Сљедећи позив за пријаву за стажирање биће објављен у мају/јуну 2024. године.