Admin Ajax (1) (1)

Настава – СФО 1 – Друга година

Сриједа – 19. мај: 2. група од 11.30 -13.00

Петак – 21. мај: 3.  група 12.30.-14.00.

Мјесто:  Универзитетска спортска дворана.