IMG 20201028 130352

Промоција мастер студијског програма у ПУ Приједор и ПУ Градишка

У склопу промотивних активности за упис четврте генерације мастер студената, декан Факултета безбједносних наука, доц. др Предраг Ћеранић састао су се у сриједу 28.10.2020. године са начелником Полицијске управе Приједор Сретојом Вујановићем. Сретоја Вујановић је дипломац Високе школе унутрашњих послова, а у склопу ПУ Приједор запослени су и бројни дипломирани студенти Високе школе и Факултета безбједносхних наука.

Дана 27.10.2020. декан Факултета посјетио је Полицијску управу Градишка и састао се са начелником Бојаном Шкорићем, такође дипломцем Високе школе унутрашњих послова.

Циљ ових активности је упознати запослене у Полицијским управама широм Српске са могућношћу наставка школовања на Факултету безбједносних наука.

Сходно Уговору који имамо са МУП-ом Српске, у Полицијским управама Приједор и Градишка, на стручном усавршавању  налази се више дипломираних студената Факултета безбједносних наука.

Да подсјетимо, мастер студије Факултета безбједносних наука Управљање безбједносним ризицима природних катастрофа могу уписати сви кандидати који су завршили четворогодишње студије првог циклуса.

Пријаве кандидата трају до 3. новембра, а пријемни испит је 7. новембра.

Више информација о упису пронађите ОВДЈЕ.