вебинар1

Vebinari moskovskog instituta ,,Eureka“

Vebinari u organizaciji moskovskog instituta „Eureka“, biće održani 18. i 19. septembra 2019. godine.

”U okviru događaja svaki polaznik ima mogućnost da postane i punopravni učesnik onlajn događaja. Biće to prilika da naučite kako pokrenuti biznis, ali i da dobijete informacije gdje steći visoko obrazovanje, koja su zanimanja danas u trendu i kako izgraditi uspješnu karijeru”, navedeno je u pozivu za vebinare koji se održavaju 18. septembra.

U sklopu vebinara koji su zakazani za 19. septembra, učesnici će imati priliku da steknu nova znanja o digitalnim finansijskim instrumentima, strukama budućnosti, stalnom IT obrazovanju i drugim zanimljivim temama.

Svi vebinari su namijenjeni studentima, nastavnicima, rodteljima i onima koji žele steći nova znanja. Više informacija nalazi se u prilozima (Prilog 1Prilog 2).

Prezentacija na Univerzitetu u Istočnom Sarajevu

Na Univerzitetu u Istočnom Sarajevu 10. oktobra biće održana prezentacija 10 ruskih univerziteta. Riječ je o ruskim univerzitetima koji su poznati u svijetu, a na kojima se izučavaju nauke poput fizike, tehničkih nauka, ekonomije, muzike, kulture, ali i druge nauke. Planirano je da se u sklopu prezentacije održe radionice, predavanja i seminari. Više informacija nalazi se u Prilogu.