Naslov

Uspješno održan turnir „Mladi za Srpsku“

U sportskoj univerzitetskoj dvorani, 30.11.2019. godine, uspješno je održan turnir u ženskoj odbojci Mladi za Srpsku.

Turnir je organizovan pod pokroviteljstvom predsjednice Republike Srpske Željke Cvijanović, a organizatori su Fakultet bezbjednosnih nauka i Fakultet fizičkog vaspitanja i sporta.

Rektor Univerziteta u Banjoj Luci prof. dr Radoslav Gajanin zvanično je otvorio turnir, a prisutnima su se obratili i dekan Fakulteta bezbjednosnih nauka doc. dr Predrag Ćeranić te dr Raša Dimitrijević sa Kriminalističko-policijskog Univerziteta u Zemunu.

Na turniru je učestvovalo šest ekipa, i to: Kriminalističko-policijski Univerzitet Zemun, MUP Republike Srpske, Uprava za policijsku obuku Ministarstva unutrašnjih poslova, Medicinski fakultet Univerziteta u Banjoj Luci, Fakultet fizičkog vaspitanja i sporta Univerziteta u Banjoj Luci i Fakultet bezbjednosnih nauka Univerziteta u Banjoj Luci.

Odbojkašice Fakulteta bezbjednosnih nauka zauzele su treće mjesto.

Turnir su osvojile odbojkašice Fakulteta fizičkog vaspitanja i sporta, pobjedivši u uzbudljivom finalu Kriminalističko-policijski Univerzitet rezultatom 2:1.

Za najbolju igračicu turnira proglašena je Jovana Kovačević iz ekipe pobjednika.

Fakultet bezbjednosnih nauka se zahvaljuje učesnicima i svima koji su svojim angažovanjem doprinijeli održavanju turnira.

Погледајте прилог РТРС-А.