DSCN0066 Min

Dekan primio osvajače pehara i medalja

Na sportskim takmičenjima (Policijada, Studentske sportske igre) koja su nedavno završena u Banjoj Luci, studenti Fakulteta bezbjednosnih nauka Univerziteta u Banjoj Luci osvojili su brojne medalje i pehare u raznim sportskim disciplinama (odbojka, džudo, plivanje, fudbal, stoni tenis, kros).

U okviru drugog po redu „Vivia Run& More Weekend” festivala studenti Fakulteta bezbjednosnih nauka osvojili su prvo mjesto u timskom takmičenju.

Najbolje sportiste koji su uspješno branili boje i predstavljali naš Fakultet  danas su primili dekan Fakulteta bezbjednosnih nauka Univerziteta u Banjoj Luci doc. dr Predrag Ćeranić , prodekan za nastavu doc. Dr Darko Paspalj i predstavnik studenata u Studentskom parlamentu Duško Baškalo.

U srdačnom i otvorenom razgovoru bilo je riječi o sportskim nadmetanjima, ostvarenim rezultatima i osvojenim peharima i medaljama na sportskim igrama.

Dekan je izrazio zadovoljstvo postignutim rezultatima naših sportista i naglasio da naredne godine od njih očekuje još bolje rezultate.