Obavjestenjefbn

Master studije: Obavještenje za prijemni ispit

Na osnovu Pravila studiranja na I i II cikusu akademskih studija na Univerzitetu u Banjoj Luci, a u vezi sa Konkursom za upis studenata u prvu godinu prvog, drugog i trećeg ciklusa studija u akademskoj 2024/2025. godini na Univerzitetu u Banjoj Luci, Fakultet bezbjednosnih nauka Univerziteta u Banjoj Luci daje sljedeće

Obavještenje

1.Kandidati koji su se prijavili za upis na drugi ciklus studija na studijski program Bezbjednost i kriminalistika – 300 ECTS i Upravljanje bezbjednosnim rizicima prirodnih katastrofa – 300 ECTS za kategoriju vanredni studenti neće polagati prijemni ispit. Prijemni ispit se neće obavljati jer je broj prijavljenih kandidata manji od broja utvrđenog konkursom. Svi kandidati će biti upisani na studijski program na koji su konkurisali.

2.Prijemni ispit će polagati samo kandidati koji su se prijavili za upis na drugi ciklus studija na studijskim programima Upravljanje bezbjednosnim rizicima prirodnih katastrofa – 300 ECTS i Bezbjednost i kriminalistika – 300 ECTS za kategoriju redovni.
Prijemni ispit će se održati dana 12.10.2024. godine (subota) u 12.00 časova:

  • Bezbjednost i kriminalistika u učionici 28
  • Upravljanje bezbjednosnim rizicima prirodnih katastrofa u učionici 29a.